Bilinmeyenleri İle Çocuk Dizisi (Fragman - Analiz)

İlk videoda Çocuk oyuncuları ve konusu üzerinde özet olarak durmuştuk. Bu videoda tüm ayrıntıları ve bilinmeyenleriyle Çocuk dizisi fragman analizi ve yorumlarımı yaptım. 1. Bölüm ile ekranlara gelecek olan Çocuk dizisinde ve yeni bölümlerde neler yaşanacak ve Çocuk dizisi oyuncuları hangi karakterlerle karşımıza çıkacak anlattım. Dizinin konusu ayrıntılarıyla nedir anlattım. Yeni dizi Star Tv ekranlarında.
Çocuk, yönetmeliğini Serkan Birinci'nin yaptığı, senaryosunu Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız'ın birlikte yazdığı, başrollerini İsmail Hacıoğlu, Nazan Kesal, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy ve Kenan Acar'ın paylaştığı, yakında Star TV'de başlayacak olan Türk yapımı televizyon dizisi.
YouTube kanalımda Türkiye'deki diziler ve dizi oyuncuları ile ilgili kim kimdir videoları çekiyorum. Sinema oyuncusu, ünlü dizi oyuncusu vb sanatçı kişileri konu alan videolar yayınlıyorum. Eğlence kategorisinde kalmaya çalışıyorum. Tamamen doğal olarak karşınızdayım. 1984 doğumluyum. Kastamonuluyum. YouTube kanalıma yorumlarınızı ve desteğinizi bekliyorum.
Twitter hesabım  https://twitter.com/SerhatUzunkok
Facebook hesabım https://www.facebook.com/yalnizsair06
İnstagram hesabım https://www.instagram.com/serhatuzunkok/ #çocuk #çocukdizisi #çocukdizianaliz


Comentarios