Yasak Elma Dizisinde Oynayan Iman Casablanca Leyla Kimdir? Dünyanın En Güzel Mankeni

Iman Casablanca Türkiye'de yaşayan Arap kökenli model ve oyuncudur.
1.75 cm boyunda olan tescilli güzel Iman Casablanca 50 Kgdır ve Faslıdır.Babası komiserdir annesi ise Fransızca Öğretmenidir. 5 kardeşi vardır.
1996 doğumludur.Arapça, Fransızca, Türkçe ve Farsça bilmektedir.Matematik mühendisliği mezunudur.
Türkiyeyi çok sevmektedir. Türkçeyi neredeyse su gibi konuşabilmektedir. Iman Casablanca'nın hayali hep oyuncu olmakmış.
Bu hayalini İstanbulda bir davette Erkan Özerman'a anlatmış ve o da kendisine önce Türkçe öğrenmesi gerektiğini ve model olursa oyunculuk
kapısının daha kolay aralanacağını anlatmıştır.Sonrasında Iman Casablanca onun tavsiyesi üzerine 31.Best Model Of The World yarışmasına katılmıştır ve bu yarışmada
birincilik tacını takmıştır.Best Model Of The World yarışmasındaki birinciliği ile dünya çapında adını duyurmuştur
Özgürlüğüne düşkündür.Türkan Şoray ve Ediz Hun hayranıdır. Bekardır ancak sevgilisi olduğunu bir roportajında dile getirmiştir.
Kitap okumayı çok sevmektedir ve her sabah mutlaka 15 dakika okumaktadır. 2 yıl kadar tÜRKÇE DİL EĞİTİMİ VE oyunculuk eğitimi almıştır.
Son olarak 2019 yılında Atlas global havayollarının reklam yüzü olan güzel model bugünlerde “Yasak Elma” dizisinde “Leyla” karakterine hayat vermektedir.
Tescilli Güzel İnstagram hesabını sık sık kullanmaktadır ve bu video çekildiği esnada 140 binden fazla takipçisi vardır.


Comentarios