Maria İle Mustafa Dizisi Oyuncuları Ve Konusu

 2020-2021 sezonunun en dikkat çeken ve en iddialı dizilerinden birisi de kuşkusuz atv dizisi, Maria İle Mustafa. atv ekranlarında Maria İle Mustafa dizisi 1. Bölümüyle başlıyor!

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği ve senaryosunu Birol Elginöz'ün yazdığı Maria ile Mustafa’nın yönetmen koltuğunda Faruk Teber bulunuyor.

Dizinin bir kısmı İstanbul'da çekildi ancak çoğunlukla çekimleri Kapadokya'da yapılıyor. Dizinin hazırlık süreci çok uzun süre devam etmişti.

Titizlikle oyuncu seçmeleri yapılan ve gerçekten de her ayrıntısı düşünülerek hazırlanmış bir dizi.

Kolombiya'dan Türkiye'ye gelen Maria ile Ürgüp'ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa'nın aşk hikayesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları gözler önüne seriyor. 

Yabancı bir kızla, bir Türk gencinin yoğun ve heyecanlı aşkını konu olan "Maria ile Mustafa" oyuncu kadrosunda bir çok oyuncuyu barındırıyor.

İşte dizideki tüm oyuncular ve canlandırdıkları karakterlerin ayrıntıları.



Yeni dizinin oyuncu kadrosu içinde bulunan tüm karakterler videoda. 2020 - 2021 TV dizileri arasında en merak edilen yapımlar arasında bulunan NTC Medya yapımı hakkında bilgiler içermektedir. YouTube kanalımızda bulunan diğer diziler ile ilgili videolarımıza da bekleriz. #MariaileMustafa #HilmiCemİntepe #JessicaMay

Comentarios