Serhat Uzunkök Kim Ve Nereli? Biyografisi

 Serhat Uzunkök Kimdir Ve Nereli?

Serhat Uzunkök kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında? Evli mi? Facebook, Twitter, YouTube ve İnstagram adresi ne? Pinterest kullanıyor mu? Ne iş yapar? Boyu, burcu ve kilosu nedir? Serhat Uzunkök'ün hayatı. Hakkında bilgiler içeren ayrıntılı biyografisi.








Serhat Uzunkök 17 Eylül 1984 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Aslen Kastamonu Araç'lıdır. Sosyal medya uzmanı ve danışmanıdır.

Çocukluk yıllarının büyük bölümü Kastamonu ilinde geçti.

Orhan Şaik Gökyay Lise'sinden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdi.

Uzun yıllar basın yayın sektöründe çalıştı ve bilgisayar sarf malzemeleri satışı ve bilgisayar tamiri yaptı. Bir kaç değişik iş kolunda kendisini denedi ancak bir müddet sonra sosyal medyaya merak sardı ve profesyonel anlamda bu alanda kendini yetiştirmeye başladı.

Özellikle Facebook'un popüler olduğu dönemde bazı keşfedilmemiş teknikler keşfedip birçok büyük Facebook sayfasının sahibi oldu ancak sonrasında sıkılıp bu sayfaları ücretsiz dağıttı.

Ardından yönünü Twitter'a çevirdi. Twitter Türkiye Gündemi'ni örümcek ağı gibi saran zararlı birtakım hashtaglardan rahatsız oldu ve gündemi ele geçirmeye karar verdi.

Trend Topic algoritmasını çözdükten sonra yıllarca Twitter'da gündeme soktuğu hashtagları ile tanındı ve hatırı sayılır bir takipçi kitlesi edindi.

Ancak bir süre sonra Twitter ekibi kendisinin bulduğu açıkları kapattı ve hesabını da erişimi engelledi.

Uzun süre kapalı kalan hesabını sonrasında açtırmayı başardı ancak Twitter'a gelen güncellemelerden sonra bu mecrayı aktif olarak kullanmayı bıraktı.

Sonrasında kendisine YouTube kanalı açtı. YouTube algoritmasının nasıl işlediği ile ilgili uzun süren bir çalışma sürdürdü.

Özellikle çektiği biyografi videoları ile hatrı sayılır bir kitle edindi ve sonrasında çeşitli YouTube kanallarına danışmanlık yapmaya başladı.




İki çocuğu vardır. Bekardır ve yaşantısını Ankara'da sürdürmektedir. 1.72 boyundadır. 78 kilodur ve Başak burcudur.

Bu yazının hazırlandığı an itibarı ile Twitter hesabında 123 bin takipçisi, YouTube hesabında 28.300 abonesi, İnstagram hesabında da 1700 takipçisi bulunuyor.

Ayrıca 4 adet de web sitesi bulunuyor ve son zamanlarda Pinterest'e de merak saldı.         

Serhat Uzunkök Sosyal Medya Hesapları

İki çocuğu vardır. Bekardır ve yaşantısını Ankara’da sürdürmektedir. 1.72 boyundadır. 78 kilodur ve Başak burcudur.
Bu yazının hazırlandığı an itibarı ile Twitter hesabında 123 bin takipçisi, YouTube hesabında 28.300 abonesi, İnstagram hesabında da 1700 takipçisi bulunuyor.
Ayrıca 4 adet de web sitesi bulunuyor ve son zamanlarda Pinterest’e de merak saldı.

Twitter Adresi https://twitter.com/SerhatUzunkok

İnstagram Adresi http://instagram.com/serhatuzunkok/

YouTube Adresi https://www.youtube.com/c/SerhatUzunkok/

Pinterest Adresi https://tr.pinterest.com/uzunkokserhat/

Facebook Adresi https://www.facebook.com/yalnizsair06/

Web siteleri

http://sondurumne.com

http://sondurumne.xyz

http://tavsiyedelisi.com

http://dizianaliz.com

Comentarios