MASUMLAR APARTMANI 9 Bölüm Fragmanı

 TRT1 dizisi Masumlar Apartmanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde neler oldu? Peki yeni bölümünde neler olacak? Dizi Analiz sitesi olarak sizler için analiz ettik!

Masumlar Apartmanı 9 Bölüm Fragmanı – Fragman ve Dizi Analiz

Ege’nin okul parasını Han’ın ödediğini öğrenen Memduh Bey Han’la konuşmak isteyince bunu fırsat bilip İnci’den habersiz Han bütün cesaretini toplayıp İnci’yi dedesinden istiyor ama Memduh Bey, İnci’yi Han’a vermeyecek çünkü ailecek normal olmadıklarına inanıyor.Han geçmişte yaşadığı bir takım şeyler yüzünden biraz takıntılı halleri var o takıntılardan biri de küçükken hoşlandığı öğretmenini takıntı yapması ve onun mankenini yaptırır.

İnci şupheye düşüp Han’ı takip eder araba da onu ve biri olduğunu görür ama dedesini arkasından geldiği için dedesi anlamasın diye bakmadan dedesini alıp gider. Bu defa da kurtulan Han arabadakinin İncinin babası olduğunu ve yine para için buluştuğunu İnci’ye ikna ettirir

Han İnci’nin babası ile konuşup biraz para verip susturur ama İnci’nin babası bununla sürekli Han’ı tehdit edecek ve para kopartacak . Her şeyin ortaya çıktığı gibi İnci bu olayı da öğrenecek

Esra’nın Han’ı araştırmak için Esat’ı kullanarak Han’ın geçmişini öğrenmeye çalıştığını anlayan Han, Esra’ya fena takacak. Duyguları ile oynadığını öğrenen Esat buna cok kırılıp Esra’ya olan bütün ilgisi bitecek.

Gülden’in Han’ın evlilik yüzüğünü görmesi ve üstüne de Han’ın ona her şeyi anlatması ile Gülden iyice tedirgin olup korkmaya başlayacak ve bu sırrı daha fazla saklamayıp Safiye’ ye anlatacak bunu öğrenen Safiye kıyameti koparacak İnci’yi asla kabul etmeyecek.

Ailesi ve İnci arasında kalan Han ailesinden vazgeçmeyecek ama İnci’ yi de bırakmayacak. Esra’nın Esat’ a oynadığı oyundan sonra Esat buna üzülüp kırılsa bile Esra onun gönlünü alıp aralarında yeni duygular olmasına vesile olacak bunu gören Gülden bir kez daha çok üzülecek. 


Kaynak: dizianaliz.com




Comentarios